Ajuntament de Palma

Rainbow colors
Tornar

ESPAI COWORKING A L'OBERT DINS EL PARC DE SON GIBERT

RAFAEL GARCIA RAFAEL GARCIA  •  04-04-2018  •  Per districtes

Co-working.jpg
Co-working.jpg

Codi proposada d'inversió: 244

Qui va dir que els parcs són només per a jugar-hi?

Un parc és un espai amb moltes possibilitats per a explorar. No només són un punt d'esbarjo i descans, sinó que solen ser un punt de trobada en moments molt concrets, com per exemple després de la sortida de l'escola.

Aquesta confluència pot ser també aprofitada per a fer deures i treballs en grup a l'aire lliure. Hem d'aprofitar l'excel·lent clima que tenim a Palma quasi tot l'any.

Els parcs, amb l'ajuda del nostre Ajuntament, poden fer possible la lectura, la feina o realitzar un treball relaxat en espais adequats tant per a grans com a petits.

Avui en dia, Internet és imprescindible per a moltes feines. Per tant, dins el parc i al voltant d'aquests espais, es necessitaria connexió wifi.

El col·legi Sant Pere, el CEIP El Rafal Nou, la cooperativa Jovent, la Fundació Deixalles, a més d'un conjunt d'associacions que tenen la seva seu al voltant del parc de Son Gibert impliquen milers d'usuaris dels nous espais.

Els espais que demanam han de ser un punt de trobada al parc on, a més de jugar-hi, es podrà fer feina en el que podríem denominar un espai coworking a l'obert.

Proposant: TAULA D’ENTITATS RAFAL NOU-SON GIBERT-VIVERO

Documents (1)