Ajuntament de Palma

Rainbow colors

Propostes d'inversió amb àmbit: Tot Palma

Propostes d'inversió amb àmbit: Tot Palma

8dc871c0-3502-ac00-0a4a-f76afe4dcd0c.jpeg

TARJETA CIUTADANA: TRANSPORT, BIBLIOTEQUES, SERVEIS CULTURALS...

Codi: 227  •  30-03-2018  •  Usuari eliminat  •  Tot Palma

Com a primera fase de l’ampliació de la carta de serveis que ofereix la targeta, incorporar la xarxa de biblioteques a l’aplicació, amb la intenció d’augmentar progressivament els serveis municipals als que poder accedir amb la targeta ciutadana.

60.000 €
Fotolinera de Rubí (Catalunya)

FOTOLINERES: PLACES D'APARCAMENT DE VEHICLES ELÈCTRICS AMB ENERGIA SOLAR

Codi: 246  •  05-04-2018  •  adgrant  •  Tot Palma

Proposam que s’instal·lin fotolineres a Palma. Consisteixen en una pèrgola amb plaques solars fotovoltaiques que generen electricitat d’origen renovable amb la qual es carreguen els vehicles elèctrics que hi estan estacionats davall. Les fotolineres s'instal·laran en espais públics actualment destinats a l’aparcament de vehicles (carrers, places, zones d’estacionament, etc.) amb bona orientació solar. Mentre no hi hagi vehicles carregant, l’electricitat generada s’injectarà a la xarxa elèctrica.

El Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS) de Palma té entre els seus objectius el desenvolupament del cotxe elèctric pels seus beneficis ambientals. Per a fer-ho efectiu, s'han de posar en pràctica mesures que en facilitin la implantació, com és el cas de la disponibilitat de places d'aparcament exclusives i de punts de càrrega.

El vehicle elèctric permet assolir una important millora de la sosteniblitat si el subministrament es realitza a partir d’energia renovable. A Palma, disposam de moltes hores de sol, però actualment estan desaprofitades per la manca d'instal·lacions solars, incloent-hi les zones d’aparcaments públics.

La instal·lació de fotolineres permet visibilitzar –i sensibilitzar-hi– la importància de l’energia renovable i permet apropar l’origen de l’energia al seu ús, evitant pèrdues a les xarxes de distribució elèctrica. A més, representa un estalvi econòmic. Altres pobles i ciutats ja han instal·lat fotolineres.

60.000 €
Pista

TECHADO DE PISTAS PETANCA PUNTA VERDE

Codi: 252  •  06-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Tot Palma

Construcción de un techado e iluminación para 6 pistas de petanca que ocupan un espacio total de 14 x 25m de techo libre para que, tanto en invierno como en verano, se disponga de protección ante las inclemencias del tiempo.

50.000 €

CONSTRUCCIÓN DE UN CAMPO DE FÚTBOL 8 EN EL POLIDEPORTIVO MUNICIPAL DE SON FUSTER

Codi: 253  •  06-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Tot Palma

Se propone la construcción de un campo de fútbol 8 en la parcela del polideportivo Son Fuster que actualmente está en estado de abandono. La realización de este proyecto permitirá:

1. Incrementar la dotación de infraestructuras deportivas de la ciudad. La actual no da abasto para la demanda de servicios educativos deportivos de la ciudadanía;

2. Mejorar la capacidad de las asociaciones deportivas para apoyar a las familias en la difícil tarea de educar a sus hijos;

3. Promover el deporte como valor y como medio para educar a los jóvenes en los buenos valores (esfuerzo, cooperación, sacrificio, espíritu de superación);

4. Mejorar el estado de salud de los jóvenes y prevenir problemas de salud;

5. Favorecer la socialización y prevenir la exclusión social.

En los últimos 30 años, la estructura familiar ha cambiado. Al estar ambos progenitores en el mercado laboral, aumenta la demanda familiar de servicios para educación, formación y sobre todo, cuidado de los hijos.  Es aquí, dónde los clubes deportivos realizan su función. No sólo enseñamos deporte, sino también educamos y cuidamos a los niños en horarios que no abarca el colegio. ¿Qué nos permitirá hacer la realización de este proyecto?  Cuidar de los hijos. Educar en los buenos hábitos de alimentación, de higiene personal. Asesorar y vigilar la mejora de la salud física y mental de todos nuestros niños. Prevenir problemas de obesidad, de integración, de acoso,… Trabajar la cultura del respeto, la superación personal, el valor, el honor, la cooperación, la obstinación en alcance de objetivos,…   

La actuación se realizará en dos fases:

  • Elaboración del proyecto constructivo y dirección de obra

  • Ejecución de la obra.

300.000 €
1er_Centre_Cívic_Torre_d'en_Pau.jpg

REHABILITAR LA TORRE D'EN PAU COMO EL PRIMER CENTRE CÍVIC PER AL BARRI

Codi: 285  •  08-04-2018  •  Associació Contrafarsa  •  Tot Palma

1a. Fase de la recuperació de la Torre d'en Pau per a la ciutadania.

Fer possible la utilització dels espais, tant oberts com els ara tancats, per part de les associacions i les entitats ciutadanes, de forma que s’hi puguin realitzar activitats polivalents adreçades a persones de totes les edats.

Reparar la pista esportiva i condicionar-la amb la infraestructura necessària per a la realització d’activitats festives i culturals.

Obrir els espais a activitats educatives i culturals de forma que puguin ser d’utilitat i ser visitades per escoles i altres grups de persones.

Recuperació de la zona verda exterior, a més dels arbres existents.

Ubicar-hi una estació de Bicipalma.

300.000 €
Estación de BiciPalma

MÁS ESTACIONES DE BICIPALMA

Codi: 292  •  08-04-2018  •  Laura  •  Tot Palma

En la actualidad las estaciones de BiciPalma han aumentado en muchas zonas de Palma, sin embargo aún quedan bastantes barrios sin estaciones. Podría ponerse al menos una estación más en cada distrito, exceptuando el Distrito Centro ya que hay bastantes. Por tanto, la propuesta serían 4 estaciones, una por distrito y en los barrios donde no haya.

160.000 €
Sales_d'estudi.jpg

CENTRE INTEGRAL DE RECURSOS PER A L'ESTUDIANT (CIRE)

Codi: 324  •  10-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Tot Palma

Adaptació i dotació d’un Centre Integral de Recursos, per als i les estudiants de diferents etapes educatives i formatives que compti amb sales d'estudi amb taules individualitzades o bé grupals amb endolls; sales per a treball en grup; sala amb equipaments informàtics i audiovisuals i accés a Internet.

Aquesta actuació a la sala d’Educació a la segona planta del Mercat del Camp Rodó.

50.000 €
331.jpg

ROCÒDROM URBÀ AL PARC DE LA RIERA

Codi: 331  •  11-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Tot Palma

La proposta és instal·lar preses d’aferrada per a l'escalada al costat d'una zona de descans i visualització del recorregut, amb diferents nivells tècnics.

L'esport urbà és una activitat que cada dia augmenta ja que el nostre ritme de vida és frenètic. És per això que necessitam espais a l'aire lliure en què poder desenvolupar activitats físiques com és el cas de l'escalada. L'escalada és un esport que és practicat per un ventall d'edats molt àmplies. En el cas dels rocòdroms urbans, són espais de trobada que permeten la pràctica esportiva unida a la sociabilitat dels seus practicants.

60.000 €

BANYS PÚBLICS A PALMA

Codi: 332  •  11-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Tot Palma

Instal·lació de 3 banys (vàters) públics automàtics i de pagament, en indrets que es considerin prioritaris del centre de la ciutat com poden ser la plaça d'Espanya, la plaça del Mercat o el parc de la Mar, a l'esplanada devora l’Hort del Rei, amb pagament al voltant de 0,50 euros per servei.

Ni els palmesans, més de 400.000, ni els milers de visitants de la nostra ciutat tenim ni un sol urinari públic al carrer, on poder fer amb normalitat les nostres necessitats fisiològiques, la qual cosa, a part de ser una vertadera vergonya per a la ciutat, ens degrada com a col·lectiu, cap al subdesenvolupament. Aquesta imatge negativa de la ciutat motivada per aquesta mancança concreta, que és denunciada constantment per molts de ciutadans, es pot solucionar de manera definitiva mitjançant els Pressuposts participatius.

300.000 €
People