Ajuntament de Palma

Rainbow colors

Propostes d'inversió amb àmbit: Per districtes

Propostes d'inversió amb àmbit: Per districtes

Es mostren 1 - 11 de 25 propostes d'inversió

APARATOS DE GIMNASIA PARA PERSONAS MAYORES EN SON ROCA

Codi: 216  •  23-03-2018  •  isabella  •  Per districtes

Nuestros mayores constituyen un sector de la población creciente, pasan la mayor parte del día paseando por las calles o cuidando de sus nietos, tienen mucho tiempo y muchas posibilidades de ocio al aire libre, especialmente gratuitas.

La actividad física constante puede alargar la duración de la vida, los parques biosaludables son un gran aliado a la hora del entrenamiento físico. Con su uso frecuente podemos lograr los siguientes objetivos:

  1. Aumenta la movilidad de las articulaciones

  2. Contribuye a la mejora de la fuerza muscular

  3. Ayuda a la coordinación y destreza óculo-manual

  4. Contribuye a mejorar la interacción social

  5. Mejora las funciones cognitivas, sensoriales y motrices del cerebro, la función respiratoria, digestiva, etc.

En los parques biosaludables se encuentran personas de diferentes edades y distintos enfoques sobre la actividad física, por lo que son lugares idóneos para entablar relaciones personales, que ayudan a la socialización y el sano esparcimiento.

40.000 €
P1040890_20100422201424.JPG

OBRIR ELS REFUGIS ANTIAERIS DE PALMA AL PÚBLIC

Codi: 240  •  03-04-2018  •  Usuari eliminat  •  Per districtes

Aquesta proposta consisteix a estudiar la ubicació d’aquests refugis, mitjançant tecnologia d’escàner, documentar-los, obrir els que siguin d’interès i accedir-hi. En una segona fase, valorar el seu condicionament per a crear espais de visita cultural, turística, o amb finalitats didàctiques, per a conscienciar i conèixer una història que moltes vegades oblidam amb facilitat.

30.000 €

PASEO PEATONAL CON CARRIL BICI CASA BLANCA/SANT JORDI

Codi: 242  •  03-04-2018  •  David Gomez  •  Per districtes

Crear un paseo peatonal con carril bici paralelo a la carretera que una Casa Blanca y Sant Jordi.

100.000 €
Co-working.jpg

ESPAI COWORKING A L'OBERT DINS EL PARC DE SON GIBERT

Codi: 244  •  04-04-2018  •  RAFAEL GARCIA  •  Per districtes

Qui va dir que els parcs són només per a jugar-hi?

Un parc és un espai amb moltes possibilitats per a explorar. No només són un punt d'esbarjo i descans, sinó que solen ser un punt de trobada en moments molt concrets, com per exemple després de la sortida de l'escola.

Aquesta confluència pot ser també aprofitada per a fer deures i treballs en grup a l'aire lliure. Hem d'aprofitar l'excel·lent clima que tenim a Palma quasi tot l'any.

Els parcs, amb l'ajuda del nostre Ajuntament, poden fer possible la lectura, la feina o realitzar un treball relaxat en espais adequats tant per a grans com a petits.

Avui en dia, Internet és imprescindible per a moltes feines. Per tant, dins el parc i al voltant d'aquests espais, es necessitaria connexió wifi.

El col·legi Sant Pere, el CEIP El Rafal Nou, la cooperativa Jovent, la Fundació Deixalles, a més d'un conjunt d'associacions que tenen la seva seu al voltant del parc de Son Gibert impliquen milers d'usuaris dels nous espais.

Els espais que demanam han de ser un punt de trobada al parc on, a més de jugar-hi, es podrà fer feina en el que podríem denominar un espai coworking a l'obert.

50.000 €
IMG_7774.JPG

GRADAS CUBIERTAS Y CON VESTUARIOS CAMPO FÚTBOL 11

Codi: 247  •  05-04-2018  •  Usuari eliminat  •  Per districtes

Redacción del proyecto y dirección de obra para la construcción de una grada de obra, con cubierta que proteja de la climatología, con vestuarios aprovechando el espacio inferior.

La idea sería una grada a partir de 3 metros de altura para que acoja vestuarios debajo, con una escalera doble para el acceso a ella, con unos 20 - 30 metros para que pudiera haber cuatro vestuarios y dos de árbitros. La grada podría tener acceso directo desde su interior al campo, para que a la vez de proteger de un punto de innovación a unas instalaciones y a un club con 53 años de historia.

50.000 €

MEJORAS EN LA ZONA VERDE DE SON FUSTER NOU I SES PALMERES

Codi: 249  •  06-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Per districtes

Demolición de la caseta de la antigua promotora existente en la esquina de las calles Aragó con Hostal de la Creu, en solar municipal y mejora del ajardinamiento y arbolado i del mobiliario urbano de la zona verde (espacio libre público) en el barrio de Son Fuster Nou i Ses Palmeres.

100.000 €

ADEQUACIÓ DE L'ESCOLETA DE CAN PASTILLA COM A CASAL DE BARRI

Codi: 251  •  06-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Per districtes

Des de l'Associació de Veïns Sant Antoni de la Platja de Can Pastilla es proposa convertir l'antiga escoleta de Can Pastilla en casal de barri perquè esdevingui un espai de dinamització de la zona.

Davant la falta d'equipaments d'aquestes característiques a tota la zona de la Platja de Palma, es proposa que es converteixi en un casal de barri l'espai de l'antiga escoleta de Can Pastilla. D'aquesta manera, aquest edifici de titularitat municipal podria incorporar-se a la xarxa de casals de barri de l'Ajuntament de Palma i concedir-ne la gestió cívica a les entitats de la zona, tal com s'ha fet en altres barris.

100.000 €

CONSTRUCCIÓN DE UN CAMPO DE FÚTBOL 3x3 EN LAS INSTALACIONES MIQUEL NADAL

Codi: 254  •  06-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Per districtes

Construcción de un campo de fútbol 3 x 3 en las instalaciones municipales del Campo Miquel Nadal, en el terreno ubicado detrás de las gradas.

Debido al gran número de solicitudes que el club de fútbol recibe de niños y jóvenes del barrio de Son Cotoner y demás barrios colindantes para jugar al fútbol y a la falta de espacio en las instalaciones actuales planteamos esta propuesta para poder aumentar el número de niños y jóvenes que practiquen este deporte.

60.000 €

INSTAL·LACIÓ DE TAULES DE PING-PONG AL POLIESPORTIU VERGE DE LLUC

Codi: 256  •  06-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Per districtes

Instal·lar dues taules de ping-pong al poliesportiu Verge de Lluc.

Atesa la manca d'espais i de recursos per als adolescents a Verge de Lluc es considera necessari crear ambients de trobada per a motivar i dinamitzar el barri.

4.200 €

CREACIÓ D'UN OBSERVATORI DE GENTRIFICACIÓ

Codi: 257  •  06-04-2018  •  Tu Fas Palma  •  Per districtes

Les entitats AV La Calatrava, AV La Calatrava-Monti-sion-Santa Clara, AV El Puig de Sant Pere, AV El Banc de l'Oli, l'AV Canamunt-Ciutat Antiga i Palma XXI proposen crear un observatori de gentrificació amb aquest objectius: 

 1. Conèixer la població del centre històric de Palma: tipologia de les famílies, qui se’n va del barri i per què, tipus de propietat i/o ús dels habitatges (propietat, lloguer, lloguer turístic, hotels, apartaments turístics, cases tancades i evolució dels comerços del barri). Tot això creant una xarxa amb els veïnats i les veïnades dels barris, mitjançant entrevistes, xerrades per part dels mateixos veïnats. 

 2. Fer accions per ajudar els veïnats (crear un punt d'assessorament jurídic dels que es trobin en perill de desnonament, dels que vulguin denunciar un lloguer turístic il·legal, i una bústia per a denúncies anònimes per a evitar conflictes entre els veïnats).

Tenir informació sobre el fenomen de la gentrificació permetrà accions i propostes més adequades a l'ordenació dels nostres barris i la regulació dels processos del canvi.

Volem comptar amb la participació d'experts (sociòlegs, geògrafs...) en el tema, però també hi volem involucrar els veïnats per a realitzar xerrades, entrevistes als veïnats per part d’altres veïnats, creant i enfortint els vincles entre la població dels nostres barris davant el liberalisme econòmic exacerbat que creix i expulsa cada dia ciutadans i ciutadanes dels seus barris de sempre.

50.000 €
People