Ajuntament de Palma

Rainbow colors
Tornar

Donar continuïtat al trànsit per a vianants entre Oms i Jardí Botànic

Angel García de Jalón Angel García de Jalón  •  23-02-2019  •  Tot Palma

ESTAT ACTUAL D'UN ESPAI URBÀ INDIGNE
ESTAT ACTUAL D'UN ESPAI URBÀ INDIGNE

Codi proposada d'inversió: 384

UN ESPAI EMBLEMÀTIC DE PALMA

Reordenació de l'espai comprés entre la Plaça de Santa Magdalena i La Rambla per donar prioritat als vianants, de manera que l'itinerari entre el carrer dels Oms i la Plaça de Santa Magdalena sigui continu, digne, còmode i segur pels vianants.

Es proposa ampliar el domini exclusiu dels vianants tot ampliant la vorera sud-est del carrer Jardí Botànic i dotant-la d'arbrat d'ombra. Traslladar els pasos de vianants de forma que hi hagi continuïtat visual entre Jardí Botànic i Oms, amb supressió completa de les barreres arquitectòniques que suposen els desnivells del paviment i vorades existents. En la zona de calçada compartida amb els cotxes han de tenir clara prioritat els vianants.

Cal assegurar i garantir el trànsit dels vianants en aquest tram tan concorregut -entre Sant Jaume/Jardí Botànic i Oms-, donant-lis prioritat absoluta sobre els escassos cotxes que hi circulen o aparquen. Al mateix temps cal redissenyar la Plaça de Santa Magdalena perquè no sigui una mena d'aparcament desordenat per on els vianants han de sortejar els cotxes aparcats.

Cost estimat: 120.000 €. Vegeu les fotos i el dibuix indicatiu adjunts.

Proposant: ANGEL GARCÍA DE JALÓN LASTRA

Documents (3)