Ajuntament de Palma

Rainbow colors
Tornar

CARRIL BICI PASSEIG MARÍTIM-ILLETES

Victoriarquette Victoriarquette  •  05-10-2018  •    4 comentaris  • 

Fa anys que som usuaria del carril bici i desde fa tres visc a Cala Major i m'he fet més conscient del problema d'accés dels veinats de PALMA que vivim en aquest barri cap el centre. Es curiós que el carril bici arribi a barris de Palma com Gènova (que està prou allunyat del centre) i no arribi a d'altres com Cala Major o Illetes...que estan més a prop, són molt freqüentats per molts ciutadans que aprofiten el Passeig Marítim per anar-hi al centre de manera neta i sana i també per molts turistes que lloguen bicicletes i volen atracar-se al centre des de les zones turístiques esmentades. Aquella Rotondeta final del carril Bici al Passeig Marítim a l'alcada de la pujada a Joan Miró pel carrer de la Pedrera és com una mutilació pels que vivim "un poc més enllà". Gabriel Roca és perillós i els ciclistes acabam anant per l'acera (que és prou ample durant un tram, fins el port) però amb l'afluència de grups de turistes que devallen dels Creuers i caminen per la zona en direcció centre o de tornada, cada vegada es fa més complicat compartir l'espai. 

Comentaris (4)


Necessites iniciar sessió o registrar-te per a fer comentaris.
 • tonigarau
  tonigarau  • 27/10/2018 17:41:44

  Es necesari carril bici cap a cala major sense oblidar la part del final de passeig partim on has de compartir acera amb vianants i turistes dels malaita creuers que van en bandada... si vas a fer feina és un cristo!

  Sense respostes
 • AntonioGonz
  AntonioGonz  • 18/10/2018 15:34:13

  Totalmente de acuerdo. El tramo de Marivent hasta la estación marítima es muy peligroso para ir en bici. O te arriesgas a ir por la calzada y tramo de autopista o compartes acera ( hay una señall que lo permite) con peatones, a veces con mascotas, carritos con bebés o corredores, y con una anchura que a veces no llega al metro. Recientemente, justo por ir por esta acera, un autobús que salió de un aparcamiento de la zona portuaria me llevo por delante. No solo hace falta conectar Cala Major con el paseo marítimo con carril bici, no siquiera está unido peatonalmente. La zona militar lo impide.

  Sense respostes