Ajuntament de Palma

Rainbow colors
Tornar

Pistes d’atletisme a Palma

Dani Salas Dani Salas  •  29-11-2018  •    Sense comentaris  • 

Senyora Moll,

Voldria, com a ciutadà de Palma, entendre perquè una sol•licitut de lloguer d’espai a la pista d’atletisme de Son Moix, per un club esportiu de Palma, entregada al registre de l’ajuntament per abril d’aquest any se respon 6 mesos després via mail per part de la direcció de Son Moix amb resposta negativa, sense justificació i sense la posibilitat de formular alegacions.

Cal recordar als lectors que recentment s’han fet obres de remodelació a aquesta pista per un valor de 300.000€, que gran part de les instalacions esportives municipals son deficitaries(aquesta segur) i que l’ajuntament no disposa de CAP instalació més pels atletes de Palma.

Per això no entenc que se vulgui llogar un espai, que aquest espai estigui infrautilitzat i que la direcció no ho permeti. Sembla que hagi un interés ocult en no obrir aquest espai a abonats de l’IME i clubs.

Per comparar mirin per exemple que l’ajuntament d’Inca te obertes les portes de la seva pista d’atletisme a tothom de forma gratuita. O l’ajuntament de Calvià que tots els clubs censats al seu municipi tenen accés gratuit a la pista d’atletisme.

Demano que no se permeti la fuga de clubs i atletes a altres municipis per falta d’infraestructures i molt manco per una mala gestió.

Salut i km

Comentaris (0)


Necessites iniciar sessió o registrar-te per a fer comentaris.