Ajuntament de Palma

Rainbow colors
Tornar a votacions

Arenaler de l'any 2018

L'Ajuntament de Llucmajor i l'Ajuntament de Palma han convocat el premi "Arenaler de l'any" corresponent a l'edició de 2019. Aquest guardó té com a objectiu "premiar a aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s'Arenal". Cal recordar que les candidatures amb els seus mèrits, són proposades per la ciutadania.

La proclamació dels resultats i l'entrega del Premi Arenaler de l'Any, amb el trofeu de les Eines de Trencadors, s'efectuarà dins les festes de Sant Cristòfol de s'Arenal.

  • Les Meravelles
  • L'Arenal
Necessites iniciar sessió o registrar-te per participar.

Vota l'Arenaler de l'Any

Cati Ballester Tomàs Antonio Espigares Rodríguez Joan Jaume Sastre Ferran Muniesa Triay Maria Perelló Mora
Participar en altres votacions

Més informació

Cati Ballester Tomàs

Ampliar imatge
  • Catalina_Ballester.jpg Catalina_Ballester.jpg

LArenal, 1976. Persona activa i participativa en les tradicions i els actes culturals de lArenal. Assumí càrrecs de responsabilitat en confraries, el ball de bot, la parròquia, lescola Sant Vicenç de Paül...

Antonio Espigares Rodríguez

Ampliar imatge
  • espigares.jpg espigares.jpg

Mecànic de motos, el primer de lArenal. Arreglava tot el que li duien. Gràcies a ell, tothom podia anar a fer feina amb vespino, ossa, montesa, guzzi o vespa…

Gran mecànic, gran persona, i molt simpàtic i alegre. Tothom de lArenal passà pel seu taller i gaudí duna bona feina i una estona agradable.

Joan Jaume Sastre

Ampliar imatge
  • Joan_Jaume_Sastre.jpg Joan_Jaume_Sastre.jpg

Va néixer el 1956. El 1978 acabà la carrera de Magisteri i s’incorporà, com a mestre, al CEIP S’Algar, on tot d’una el feren secretari i, als quatre anys, el 1982, n’esdevingué director. Mentre, es construí l’escola de Son Verí, on passà, ja com a director. Els primers anys dirigeix, conjuntament, aquest centre i el de S’Algar. El 1999 fou nomenat director del nou centre de secundària, el de lArenal,  càrrec que va ocupar fins que s’inaugurà l’IES La Ribera, el 2005, d’on esdevé el primer, i fins ara únic, director. Més de 40 anys de dedicació a l’educació a lArenal mereixen un reconeixement.

Ferran Muniesa Triay

Ampliar imatge
  • FERRÁN_MUNIESA_TRIAY.jpg FERRÁN_MUNIESA_TRIAY.jpg

Nascut l’any 1983, director del CN de lArenal i del Trofeu Princesa Sofia de Vela, per a l’organització d’activitats i esdeveniments esportius, com també programes socials, que contribueixen a la millora del benestar, la dinamització comercial i la projecció internacional de la zona de lArenal.

Maria Perelló Mora

Ampliar imatge
  • Maria Perelló Mora Maria Perelló Mora

Nascuda l’any 2005, regatista del CN de lArenal, destacada pels seus mèrits esportius entre els quals figura el Campionat del Món de la classe Optimist, guanyat els dos darrers anys